sâmbătă, 27 februarie 2016

Brioșe cu iaurt, vanilie și ciocolată

Ingrediente:

150 g. unt
150 g. zahăr
150 g. iaurt
3 ouă mari
300 g. făină
1/2 plic praf de copt
50 g. ciocolată
esență de vanilie

Mod de preparare:

Untul moale se freacă împreună cu zahărul și vanilia. Se amestecă cu iaurtul, apoi se adaugă ouăle. Făina amestecată cu praful de copt se încorporează în compoziția lichidă, amestecând ușor de sus în jos cu o lingură. Aluatul obținut se toarnă în formele de brioșe pregătite cu hârtie specială. Deasupra se presară bucățele de ciocolată. Tava de brioșe se introduce în cuptorul preîncălzit pentru 20 minute la foc mediu. Din ingredientele enumerate mai sus ies aprox. 12 brioșe.



Poftă bună!!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu