sâmbătă, 2 aprilie 2016

Cartofi cu legume și cârnați

 Ingrediente:
4-5 cartofi medii
4-5 cârnați semiafumați
1/2 ardei gras roșu
1/2 ardei gras galben
1 ceapă roșie
4-5 fire ceapă verde
3 ouă
150 g smântână
sare, piper, pătrunjel verde

Mod de preparare:


Cartofii se curăță de coajă și se pun la fiert întregi în apă cu sare. După ce s-au fiert, îi lăsăm un pic să se răcească și apoi îi tăiem cubulețe. Cârnații se frig întregi pe ambele părți pe grill, apoi îi tăiem rondele. Într-o tigaie încingem 2 linguri de ulei și călim legumele tăiate pentru 5-7 minute, condimentăm cu sare și piper. Într-un bol amestecăm cele 3 ouă cu smântâna. Pregătim un vas termorezistent în care așezăm cartofii, cârnații și legumele călite. Se amestecă ușor toate ingredientele cu o spatulă, apoi se adaugă amestecul de ouă cu smântână. Dăm vasul la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 30 de minute. Și asezonăm cu pătrunjel verde.





Poftă bună!!!     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu