joi, 20 aprilie 2017

Tagliatelle cu pui în sos alb

Ingrediente:
300 g tagliatelle cu leurdă
400 g piept de pui
300 g smântână pentru gătit
30 g unt
40 g cașcaval
1 ceapă medie
3 căței de usturoi
50 ml lapte
2-3 linguri ulei măsline
câțiva stropi de zeamă de lămâie
sare, piper, nucșoară, fulgi de chilli


Mod de preparare: 

Punem pastele în apa clocotită în care am adăugat sare și lăsăm la fiert cu vasul semiacoperit pentru aproximativ 10 minute. Scoatem pastele într-o strecurătoare și le stropim cu ulei de măsline. Încingem tigaia wok cu cele 30 g unt și călim ceapa tăiată julien. Adăugăm pieptul tăiat cubulețe și stropit cu zeamă de lămâie. Când pieptul s-a rumenit pe toate părțile adăugăm cașcavalul dat pe răzătoare, laptele și smântâna. Amestecăm ușor și condimentăm totul cu sare, piper și nucșoară. Trecem usturoiul prin presă și îl amestecăm în sos. Oprim focul și turnăm sosul peste paste. Ornăm cu fulgi de chilli și servim cu plăcere. Foarte gustoase!


Poftă bună!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu