2 foi de aluat foietaj
200 g cașcaval
150 g cubulețe de bacon
1 ou
susan pentru decor
Mod de preparare:
Aluatul se lasă să se dezghețe la temperatura camerei. Trebuie să lucrăm cu un aluat moale dar încă rece. Luăm prima foaie de aluat și o așezăm pe blatul de lucru. Pe foaia de aluat punem jumătate din cantitatea de cașcaval dat pe răzătoarea mare și jumătate din cantitatea de bacon. Rulăm foaia de aluat, iar marginea o ungem cu puțin ou bătut pentru a se prinde. Tăiem rulouri de 1 cm grosime, pe care le așezăm în tava tapetată cu hârtie de copt, lăsănd spațiu între ele. Ungem rulourile cu ou și presărăm susan. Dăm tava la cuptorul preîncălzit pentru 25 de minute la foc potrivit. Procedăm la fel cu cea de-a doua foaie de aluat. Rulourile se pot servi atât calde cât și reci.
Poftă bună!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu