sâmbătă, 14 iulie 2018

Chifteluțe de pui cu spanac

Ingrediente:
600 g piept de pui
100 g spanac baby
2 ouă
1/2 ardei portocaliu
1 legătură ceapă verde
1-2 căței de usturoi
fulgi de chilli
1/2 linguriță turmeric
câteva frunze pătrunjel verde
sare, piper
ulei






Mod de preparare:


Spălăm bine pieptul de pui, ardeiul, spanacul, ceapa verde și pătrunjelul. Le tăiem grosier și le așezăm în vasul blenderului. Curățăm usturoiul și îl adăugăm peste celelalte ingrediente împreună cu condimentele. Amestecăm cu ajutorul blenderului toate ingredientele, apoi încorporăm cele 2 ouă în compoziție și frământăm amestecul pentru omogenizare. Formăm chifteluțele și le prăjim la foc iute în baie de ulei. Se servesc cu garnitură de orez, cus-cus, piure ori cartofi prăjiți și musai un sos roșu picant (cel puțin așa ne place nouă).
















POFTĂ BUNĂ!!! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu