200 g unt
90 g zahăr pudră
3 gălbenușuri
250 g făină
15 g zahăr vanilat
3 portocale (doar coaja)
60 g rahat
Mod de preparare:
Untul, la temperatura camerei, se mixează împreună cu zahărul farin și cel vanilat până se înspumează. Adăugăm coaja rasă de la cele 3 portocale și cele 3 gălbenușuri și mixăm în continuare. Încorporăm ușor și făina cernută. Punem aluatul într-un poș și formăm fursecurile în tava tapetată cu hârtie de copt. Ornăm cu bucățele de rahat și dăm tava la cuptorul preîncins pentru 8-10 minute la foc mediu. După ce se răcesc se pudrează ușor cu zahăr și se servesc cu lapte, cu cafea sau pur și simplu. Sunt fragede, cu gust plăcut de portocală și dispar imediat din farfurie.
Poftă bună!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu