650 gr. pulpe superioare de pui dezosate
8 roșii cherry tăiate pe jumătate
1 ardei gras roșu
2 morcovi
1 ceapă roșie mare
6 linguri ulei de măsline
3 linguri suc de lămâie
condimente: cimbru, sare, piper, paprika
Mod de preparare:
Într-o tavă dreptunghiulară se pun morcovii, ardeiul, ceapa și roșiile, iar printre acestea bucățelele de carne de pui. Se prepară o marinată din ulei, sucul de lămâie și condimentele enumerate la ingrediente, din care luăm apoi cu lingura și turnăm peste carne și legume. Acoperim cu folie de aluminiu și introducem tava la cuptorul preîncălzit pentru 30-35 minute. Îndepărtăm apoi folia și lăsăm tava în cuptor pentru încă 15-20 minute. Se poate servi alături de o garnitură de orez sau cartofi la cuptor. Este o rețetă pe cât de ușoară și colorată pe atât de gustoasă.
Poftă bună!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu