duminică, 21 februarie 2016

Salată de ton

Ingrediente:
o salata verde medie
1 cutie ton în ulei de măsline - 200 gr.
1 ardei capia
1 ceapă
10 ouă de prepeliță
câteva măsline negre
3 linguri ulei de măsline
1 lingură oțet de mere
sare, piper

Mod de preparare:

Se pun la fiert cele 10 ouă de prepeliță. Cât timp se fierb ouăle se spală salata, ceapa și ardeiul capia și se lasă la zvântat pe un prosop de hârtie. Într-un bol amestecăm salata, ceapa tăiată julien, ardeiul capia tăiat subțire, ouăle tăiate pe jumătate, măslinele și tonul scurs de ulei. Se prepară o vinegretă din ulei, oțet, sare și piper amestecând ingredientele cu un tel. Se lasă 10 minute să se întrepătrundă aromele, după care se amestecă iar și se adaugă peste salată.


Poftă bună!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu