300 gr. paste tricolore
250 gr. carne de porc
50 gr cașcaval
1 ardei capia, 1 morcov, 1 ceapă
3 căței de usturoi
2 linguri pastă de tomate
2 lingurițe de sos de soia
sare, piper, boia dulce
3 linguri ulei, 2 cubulețe unt
Mod de preparare:
Pastele se fierb în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se încinge tigaia wok cu cele 3 linguri de ulei la care adăugăm două cubulețe de unt. Carnea de porc se taie cubulețe mici și se prăjește câte 5-10 minute pe fiecare parte. Adăugăm sosul de soia și lăsăm să se caramelizeze un pic. Adăugăm pe rând ceapa, apoi ardeiul tăiat cubulețe și morcovul dat pe răzătoare, mestecând din când în când cu o spatulă. Se adaugă și usturoiul pisat și după vreo 5 minute cele două linguri de pastă de tomate și un polonic din apa în care au fiert pastele. Potrivim gustul cu sare, piper și boia dulce. Sosul se toarnă peste paste și se presară cașcaval ras peste ele cât încă sunt fierbinți.
Poftă bună!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu