500 g ficat de pasăre
2 legături ceapă verde
1/2 ardei capia
1 lingură pastă de tomate
1/2 pahar supă de pui
2-3 linguri ulei
sare, piper
pătrunjel verde
Mod de preparare:
Ficățeii se pun într-un vas în apă fiartă pe foc pentru 5 minute. Îi scoatem și îi trecem sub jet de apă rece, apoi îi prăjim în tigaia în care am încins 2-3 linguri de ulei (câte 10 minute pe fiecare parte). Spălăm ceapa verde, o tăiem rondele și ardeiul cubulețe. Peste ficăței adăugăm ceapa și ardeiul și amestecăm din când în când. Când s-au călit legumele condimentăm totul cu sare și piper, apoi adăugăm o lingură de paste de tomate și supa de pui (sau apă). Mai lăsăm la foc potrivit încă 5-7 minute, apoi oprim focul și adăugăm pătrunjel verde. Delicios!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu