6 wraps cu semințe de in
500 g piept de pui
4 castraveți murați
1 roșie bine coaptă
1 ceapă
3 cartofi
5 linguri ulei de măsline
zeama de la 1/2 lămâie
sare, piper, boia de ardei dulce
2 linguri smântână
1 cățel de usturoi
1 linguriță muștar
Mod de preparare:
Tăiem pieptul de pui în bucățele mici și îl așezăm într-un castronel. Amestecăm zeama de la o jumătate de lămâie cu 4 linguri de ulei de măsline, sare, piper și boia dulce. Turnăm acest amestec peste bucățelele de pui și omogenizăm. Dăm vasul la rece pentru 10-15 minute. Încingem tigaia wok și frigem carnea de pui pe toate părțile. Castraveții murați și roșia le tăiem cubulețe, iar ceapa julien. Curățăm cartofii și îi prăjim în ulei. Încălzim lipiile într-o tigaie teflonată (max 1 minut fiecare). Tăiem mărunt carnea de pui gata friptă. Muștarul îl amestecăm energic cu 1 lingură ulei de măsline și cațelul de usturoi trecut prin presă. Adăugăm smântâna, un praf de sare și obținem un sos potrivit pentru a completa conținutul lipiilor. Pe fiecare lipie așezăm cartofi, carne, roșii, castraveți și ceapă, apoi sos, împachetăm și ...
Poftă bună!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu