marți, 31 ianuarie 2017

Ruladă de cașcaval cu șuncă

Ingrediente:
300 g cașcaval
200 g șuncă de Praga
8 felii brânză topită Cheddar
100 g cremă de brânză
1/4 ardei gras roșu
1/4 ardei galben
2-3 fire ceapă verde
sare, piper



Mod de preparare:
Punem pe foc un vas cu apă și când aceasta începe să fiarbă scufundăm cașcavalul învelit bine în folie alimentară. Oprim focul, acoperim vasul cu un capac și lăsăm pentru 15-20 de minute. Între timp preparăm un amestec din crema de brânză, ceapa tăiată rondele, ardeiul gras tăiat cubulețe, sare și piper. Desfacem cașcavalul din folie și îl întindem pe blatul de lucru cu ajutorul unui sucitor. Peste foaia de cașcaval așezăm feliile de șuncă, apoi brânza Cheddar și la final amestecul din cremă de brânză. Rulăm cât se poate de strâns, învelim rulada și o dăm la rece pentru cel puțin o oră. Se taie felii și se servește ca aperitiv.

Poftă bună!!! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu