luni, 11 aprilie 2016

Orez cu spanac

Ingrediente:
150 g piept de pui
3 legături de spanac
200 g orez camolino
1/2 ardei galben
1 morcov
1 ceapă medie
zeamă de lămâie
2 linguri ulei
sare și piper

Mod de preparare:


Spanacul se spală foarte bine, se opărește și se lasă în strecurătoare. Orezul se pune la fiert în apă cu sare pentru 15 minute. Pieptul de pui se spală, se taie în bucățele mici, se condimentează și se stropește cu zeamă de lămâie. Încingem wok-ul cu 2 linguri de ulei și frigem carnea pe ambele părți 2-3 minute. Adăugăm legumele tăiate mărunt amestecând din când în când. Scurgem surplusul de apă de la orez și punem și orezul în wok. Spanacul scurs bine se toacă mărunt și se adaugă peste orez. Se amestecă totul ușor, se potrivește gustul de sare și piper și se oprește focul. 



Poftă bună!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu