6 ouă
1/2 ardei capia
8 feliuțe salam sandwich
1 ceapă
50 g brânză de oaie (veche)
sare, piper
1 lingură ulei
pătrunjel verde
Mod de preparare:
Tăiem cubulețe mici ceapa, ardeiul și salamul, apoi le călim puțin în ulei. Condimentăm după bunul plac (eu m-am rezumat la sare și piper de data aceasta). Într-un castron batem și ouăle cu un praf de sare și piper. În tava de brioșe punem oul bătut (nu umplem formele decât pe jumătate). Cu o lingură adăugăm din amestecul de ceapă, ardei și salam în fiecare formă. Presărăm câte o linguriță de brânză rasă peste fiecare și dăm tava la cuptorul încins pentru 15 minute la foc potrivit. Brioșele se scot cât sunt calde din tavă, se decorează cu pătrunjel proaspăt și se servesc la micul dejun.
Poftă bună!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu