duminică, 28 august 2016

Spaghete cu pui și roșii

Ingrediente:
400 g spaghete
300 g piept de pui
3-4 roșii
1 ceapă
1/2 gogoșar roșu
2-3 linguri ulei de măsline
sare, piper

Mod de preparare:

Spaghetele se fierb în apă cu sare pentru 8-10 minute (conform instrucțiunilor de pe ambalaj). Le lăsăm într-o strecurătoare până pregătim sosul. Pieptul de pui se spală și se taie cubulețe. Încingem uleiul de măsline și prăjim pieptul de pui câte 5 minute pe fiecare parte. Adăugăm ceapa și gogoșarul tăiate cubulețe mici. Potrivim gustul de sare și piper. Tăiem și roșiile cubulețe și le adăugăm în tigaie. Lăsăm pe foc încă 10 minute, timp în care mestecăm din când în când. Turnăm apoi sosul peste paste. Opțional, se poate adăuga peste paste și brânză tare de oaie dată prin răzătoare. 

Poftă bună!!!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu